vineri, 9 decembrie 2016

Craciun, Veselie si Culori

       Cu pasi repezi se apropie si Craciunul, cea mai asteptata sarbatoare din an, colinde multe si frumoase, veselie si cel mai asteptat moment, impodobirea bradului alaturi de cei dragi cu multe globuri si instalatie deosebita.  
       Am intrat deja in luna Decembrie si faptul ca nu mai este mult pana la Craciun te duce probabil cu gandul la bradul pe care il vei aseza in casa. Natural sau Artificial? Aceasta este intrebare.
       Ei bine eu vreau sa va spun ca noi am optat pentru brazi artificiali o varianta mult mai practica pe care ii putem folosi multi ani si fara mizerie, de aceea am scris si acest articol pentru a va prezenta brazii de pe ''e-sarbatoare.ro''.

         Gama este una foarte bogata : Brazi Foarte Bogati, Brazi Bogati, Brazi Colorati, Brazi Uriasi, Brazi Decorativi, Brazi cu Iluminat .
Preturile variaza intre 16 lei si 27,490 lei , Cei care au gusturi mai extravagante au posibilitatea de a alege diferite culori alb, roz , galben , violet chiar si negru.
       

 


  Brazi artificiali de Craciun superbi cu  aspect natural, foarte bogati reprezinta solutia ideala pentru cei ce isi doresc sa economiseasca atat timp cat si bani. + ca o sa il ai pentru urmatorii 10 ani.
 Alege bradul care te incanta, acestia sunt in diferite forme si marimi, este foarte usor sa il alegi cel potrivit casei tale.


       In schimb daca te gandesti sa iti cumperi un brad natural, gandeste -te la cateva aspecte.

-fiecare hectar de padure de brad produce suficient oxigen pentru 45 de persoane intr -o zi,
-pepinierele de brazi de craciun sunt un habitat natural pentru fauna salbatica,ajutand la sustinera acesteia,
-un brad absoarbe mai mult de o tona de dioxid de carbon in timpul vieti sale,
-mai mult de 12 ani ii trebuie unui brad sa creasca pana la 1,80 metri,
-dupa 12 ani de lupta acerba de supravietuire pomul este taiat, il tinem doua saptamani in sufragerie, dupa care il aruncam la ghena de gunoi.
   
     Asadar, atunci cand vrei sa cumperi un brad pentru Craciun , cel mai bine ar fi sa te gandesti de  doua ori inainte .     ALEGE BRADUL ARTIFICIAL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu