marți, 10 februarie 2015

Care este soiul dumneavoastra preferat de trandafiri?

''Trandafirii reperzinta mereu frumusetea si bunatatea''- daca sunteti de acord cu aceasta afirmatie atunci si dumneavoastra sunteti un mare iubitor de trandafiri , stim de asemenea ca trandafirii sunt vedetele gradinii noastre , cel mai dificil aspect este gasirea soiului potrivit atat personalitati cat si a gradinii noastre.
Minunatii trandafiri englezesti , prima data ne vine in minte parfumul lor imbietor , florile lor bogate si pline aparitia lor gratioasa si eleganta si multitudinea lor de culori , puteti planta trandafiri englezesti care cresc intre 120 si 160 cm grupati cu alte soiuri de trandafiri si flori.
Trandafiri comestibili unul dintre soiurile stravechi de trandafiri  inca din vremuri apuse , gratie parfumului intens si aromei aparte din petalele trandafirului se prepara apa de trandafiri, uleiuri, diverse dulceturi, siropuri si alte specialitati gastronomice.
Trandafiri de parc amintiti prin cresterea lor de 60-80 cm , exista versiuni ale acestei categorii cu flori mai elegante , simple, pline si pompoase , cu doar putina atentie putem admira acesti trandafiri de la inceputul verii si pana la primele geruri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu