luni, 2 februarie 2015

Vindecati-va casa

Folositi agenti de curatare naturali, nu exista nicio indoila ca sunteti deja constient de faptul ca ar trebui sa deschideti geamurile si sa porniti ventilatoarele atunci cand utilizati produse puternice de curatat si alte substante chimice periculoase.
Dar ar fi chiar mai bine daca ati inlocui aceste produse cu alternative casnice.
Solutie de curatat universala : dizolvati 4 linguri de bicarbonat de sodiu intr-un litru de apa calda.
Solutie pt curatat scurgerile : puneti jumatate de cana de bicarbonat de sodiu pe teava si adaugati jumatate de cana de otet alb , asteptati 5 min , apoi turnati un ibric plin cu apa fiarta.
Solutie de curatat vasul de toaleta : preparati o pasta din suc de lamaie si borax (poate fi gasit la supermarket) aplicati pasta pe vasul de toaleta , lasati-o sa actioneze 2 ore , apoi  frecati si clatiti.
Solutie de curatat cuptorul: umeziti pata cu apa cat cuptorul inca este cald , apoi adaugati sare . cand cuptorul se raceste razuiti pata.
Pt curatat ferestre si geamuri : o solutie diluata de otet si apa , pt eficitate maxima , aplicati-o folosind un pulverizator.
Deodorant pt camera : evitati deodorantele chimice , deschideti geamul la baie  cresteti o planta parfumata in baie sau agatati un buchet levantica sau menta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu