duminică, 1 februarie 2015

Acnee

Deoarece nu exista o speranta de tratament la orizont, trebuie sa va ocupati singuri de aceste eruptii care va pot afecta infatisarea si respectul de sine inca din adolescenta, atunci cand un cos isi arata capul urat, exista o multime de produse eliberate fara reteta care pot sa ajute.
Dar pe de alta parte , exista si o multime de remedii naturale simple.
La primul semn de aparitie a unui cos, luati un cub de gheata infasurati-l intr-o folie de plastic si aplicati-l pe zona afectata , de cel putin doua ori pe zi la fiecare ora daca puteti , dar nu mai mult de cinci minute la fiecare aplicare , temperatura scazuta reduce roseata si amelioreaza inflamatia.
Cu ajutorul unui tampon de vata , aplicati pe cos otet sau suc de lamaie , acizii continuti de acestea ajuta la eliberarea porilor, de asemenea aplicarea de pasta de dinti pe cos se pare ca este eficienta , incercati sa o faceti inainte sa mergeti la culcare.
Aplicati aloe vera , un studiu a demonstrat ca aceasta planta a vindecat complet in 5 zile 90% din leziunile pielii, cumparati un produs care contine aloe vera sau stoarceti gelul dintr-o frunza proaspat taiata de aloe si aplicati-l pe piele.
Evitati substantele de curatat granulate si nu folositi prosoape aspre care pot favoriza patrunderea bacteriilor, ci tampoanele pentru curatat tenul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu