miercuri, 4 februarie 2015

Sforait

Daca in familia dv. sunteti cel care sforaie, atunci este foarte probabil sa fiti cel care are parte de cel mai mult somn , pt binele celor care traiesc alaturi de dv.
Incercati urmatoarele masuri preventive:
-schimbare pozitiei in care dormiti ar putea fi tot ceea ce este nevoie sa faceti , dar pentru multe persoane un proiect de amploare, adica pierderea in greutate, reprezinta de obicei adevarata rezolvare pentru asigurarea noptilor tacute.
-asezati-va intr-o pozitie potrivita , cumparati cateva perne in plus si in loc sa stati intins drept pe spate , ridicati-va putin , astfel, veti impedica tesaturile din gat sa mai apese direct pe caile aeriene.
-ridicati putin capul patului, o modalitate usoara de a face acest lucru este sa puneti mai multe scanduri sub picioarele patului.
-dormiti pe o parte , bineinteles nu exista nicio garantie ca veti ramane in aceasta pozitie , dar cel putin incepeti de acolo adormind cu o perna in brate.
-deblocati nasul, in cazul in care congestia nazala este cea care va face sa sforaiti , incercati un medicament antihistaminic sau decongestionant inainte de a merge la culcare, dar utilizati-le doar ca masuri temporare , folosirea oricaruia timp indelungat poate crea probleme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu