luni, 26 ianuarie 2015

Standard Shoes este magazinul online de incredere

Ei bine,eu am o mare problema cu gerul...chiar daca uneori vremea este mai calduta iarna, eu tot nu ma incalzesc niciodata, iar picioarele mele au de suferit intotdeauna. Odata cu venirea iernii am pornit in cautarea incaltarilor care sa imi tina de cald. De felul meu sunt mai comoda, si nu-mi place sa cutreier magazinele dar mai ales, nu-mi plac vanzatorii care iti baga orice pe ,, gat,, ca sa faca vanzare. Imi place sa aleg in voie , sa studiez bine produsele si sa aleg ce-mi place. Preferatul meu in  materie de incaltaminte, atat pentru iarna cat si pentru orice anotimp este magazinul online  Standard Shoes. Nici de data aceasta nu m-au dezamagit, am fost bucuroasa si fascinata de gama variata a produselor pentru iarna. Am fost clar convinsa ca am de unde alege,iar preturile sunt pe masura calitatii acestora.,puteti gasi incaltaminte confortabila si la moda, pentru a arata bine oricand indiferent de evenimentul la care participati sau la plimbarile prin oras. Echipa Standard Shoes are o componenta de oameni simpli, creativi, promti si dornici de o continua dezvoltare pentru imbunatatirea cererii clientilor..Sunt foarte bucuroasa sa va prezint si voua acest minunat site de unde va puteti achizitiona si voi incaltaminte , de lasandale pana la cizme de cauciuc. Eu am sa va prezint cateva modele care mi-au atras atentia si sa ma decid ce imi voi cumpara, desi cam greu la cat de minunate sunt toate.

In primul rand incep cu o pereche de cizme,ca astea-s sfinte pe timp de iarna, o pereche de cizme din piele ecologica,cu un super accesoriu in partea de jos,cu talpa groasa, cu un pic de toc si lungi pana la genunchi. Iar pretul este extraordinar de mic  129 ron.





Iar pentru ca iarna e pe final, am tras cu ochiul si la o pereche de  sneakersi, de culoare alba, cu talpa ortopedica si care costa doar 99 ron. Sunt foarte comozi si practici, iar pentru ca in curand va veni primavara cred ca imi voi lua si aceasta pereche de sneakersi foarte frumosi, care merg perfect atat la colanti cat si la jensi. Va plac?



.

Pentru comenzi si detalii puteti intra aici http://www.standard-shoes.ro/ dar, puteti suna si la numarul de telefon 0311 040 004.
Spor la cumparaturi ;)

Standard Shoes este magazinul preferat al femeilor de pretutindeni, incaltaminte si imbracaminte pe toate gusturile si pentru toate buzunarele. Nu ratati ofertele si reducerile saptamanale.

2 comentarii:

  1. Eu am participat la aceasta competitie si m-am ales cu pereche de cizme pe cinste, sunt cu adevarat minunate. Sunt mult mai frumoase in realitate decat in poze produsele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari sa le porti cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere